"Mejora tus aptitudes y disfruta aún más de tus inmersiones!"

Buoyancy SSI
Buoyancy SSI

Vols augmentar el teu control sobre la flotabilitat, minimitzar el consum o moure’t sense esforç per sobre dels fons? Llavors amb programa de flotabilitat de SSI aprendràs les habilitat i tècniques necessàries per ampliar l’experiència de les teves immersions, augmentar la teva comoditat dintre l’aigua i treure el màxim profit del teu equip.

Go to link
press to zoom
Night Dive
Night Dive

Aquest programa t’ofereix els conceptes i habilitats necessàries per bussejar de forma segura i còmoda en condicions de mala visibilitat i de nit. Aprendràs com entrar i sortir de l’aigua, a utilitzar equipament específic o comunicar-t’he amb el company en condicions nocturnes o de mala visibilitat.

Go to link
press to zoom
Navigation
Navigation

Aquest programa proporciona les habilitats i conceptes necessaris per navegar de forma segura i còmoda sota l’aigua durant una immersió. Aprendràs a utilitzar la brúixola i les tècniques d’orientació natural, estimar distancies, patrons bàsics de navegació i com sortir i retornar des d’un punt designat.

Go to link
press to zoom
Diver stress & rescue
Diver stress & rescue

L’estrès és una causa important dels accidents de busseig i afecta negativament a les situacions de rescat. Aquest programa t’ensenyarà els coneixements necessaris per reconèixer i gestionar l’estrès, així com prevenir els accidents i reconduir adequadament les situacions d’emergència.

Go to link
press to zoom
Boat Diving
Boat Diving

L’oceà esta ple de llocs d’immersió, però molts d’ells no són accessibles des de la costa. Aquest programa t’aportarà les habilitats necessàries per poder bussejar amb tota seguretat des d’un vaixell.

Go to link
press to zoom
Deep Diving
Deep Diving

Molts llocs de busseig emocionants es troben en aigües més profundes. Sense una formació adequada, aquesta classe de busseig et pot dur a situacions de risc. L’especialitat de busseig profund et capacitarà per planificar i realitzar immersions de manera segura i còmoda a més de 18 metres.

Go to link
press to zoom
1/1