top of page
Associació de centres de busseig de la Costa Brava

El

Centre

El Diving Center Colera està ubicat dins del càmping Sant Miquel, a la petita localitat de Colera al nord de la Costa Brava. És un centre oficial de la Generalitat de Catalunya i disposem de tot el necessari per unes immersions segures i amb tota comoditat:

Zona de rentat i secat del material, zona vestidors, dutxes d'aigua calenta exteriors e interiors i una amplia sala equipada per les nostres formacions i a disposició dels nostres clients.

2 furgonetes pel transport del material fins als nostres vaixells (distància al port 5 minuts a peu aproximadament)

 

Disposem de dues embarcacions: la Llissa IV, una BWA semírigida de 8,5 metres d'eslora amb un motor Yamaha de 300cv. Una embarcació potent que ens portarà als  punts d'immersió més allunyats en pocs minuts. Té una capacitat  per a 14 submarinistes i està equipada amb escala dive, oxígen, botiquín, sonda, GPS i boteller.

 

I el Fly Blue, una gran embarcació de 16,50 metres de eslora i 4,75 de mànega, en la qual caben amb tota comoditat, 45  submarinistes. Està equipada amb 2 motors Man de 480cv, plataforma de popa amb ascensor per  un millor accés a l'aigua, 2 escales dive, botellers, wc, etc.

El centre disposa d'una estació de càrrega homologada per la Generalitat de Catalunya amb un compressor Bauer i amb tots els certificats i revisions corresponents al dia.

 

 

Tenim 60 ampolles de 12 litres, 80 ampolles de 15 litres, 10 ampolles de 10 litres i 8 ampolles de 6 litres, totes amb doble sortida DIN/INT.

 

Disposem de 30 equips complets per llogar: tratjes humits de 6mm, reguladors Titan d'Aqualung, jackets Wave Aqualung, ulleres, aletes, escarpins, etc.

Som distribuïdors oficials de la marca Aqualung, a la nostra botiga podràs trobar-hi material a molt bon preu, així com accessoris i el merchandaissing del centre.

Aqualung Partner Center
Padi
SSI
Adip-cedip
bottom of page